Srce je tamo gdje je domNe postoje dobro mjesto niti prikladan trenutak za primiti vijest o tome kako nas je zauvijek napustila draga osoba. Neke stvari su jednostavno teške. Nekada je dozvoljeno slomiti se. Iako smo racionalna bića, tada se sve čini nestvarno. Naš svijet se ruši, tražimo razloge, postavljamo pitanja, nemamo odgovore, nadamo se da ništa nije onakvo kakvim se čini. Iako je manje važno gdje se nalazimo u trenutku primanja tužne vijesti, sve je mnogo teže kada smo daleko. Daleko od svoje domovine, daleko od obitelji i prijatelja, daleko od tugujućih kojima bismo željeli izraziti sućut i olakšati bol.

Važno je znati da bez obzira na situaciju u kojoj ste se našli, ni jedna udaljenost nije prepreka. Preminula osoba bit će pokopana na rodnoj grudi, kao što će i vaš vijenac uz personaliziranu poruku krasiti njezino posljednje počivalište. Ukoliko niste u mogućnosti fizički biti prisutni, za vas ćemo organizirati cijeli ispraćaj, karmine i misu zadušnicu, ali i umjesto vas zapaliti svijeću, pročitati oproštajni govor ili se pobrinuti da se izvede odabrana pjesma pokojniku u čast. Sva događanja moguće je ovjekovječit fotografijama ili video snimkom, a nama možete prepustiti i svu daljnju brigu oko vječnog počivališta kako bi ono uvijek bilo ogledalo vaše ljubavi bez obzira gdje se vi nalazili.

Tvrtka Pokop u mogućnosti je organizirati prijevoz posmrtnih ostataka u Hrvatsku iz cijeloga svijeta, uz sređivanje kompletne dokumentacije, kao i prevesti tijelo osobe koja je preminula u Hrvatskoj u bilo koju drugu državu. Ukoliko je potrebno, na sebe ćemo preuzeti i najsitnije detalje poput nabavke grobnog mjesta te tiska i lijepljenja osmrtnica kako bi pokojnik koji je davno napustio svoje ognjište bio sahranjen uz svu toplinu rodne grude.

Pozivamo vas da posjetite našu ponudu i odaberete uslugu koja bi najbolje odgovarala vašem ukusu i osobnosti pokojnika. U slučaju da među ponuđenim ne možete pronaći nešto za sebe, budite slobodni kontaktirati nas. Uz vaše smjernice vašu ćemo viziju sprovesti u djelo.