Zahvalnice i spomen karticeRazmislite li nakratko o značaju preminule osobe na Vaš život, ali i na živote drugih ljudi, prisjetit ćete se njezinih lijepih karakternih osobina, privatnih i poslovnih postignuća kao i jedinstvenih događaja koji bez nje ne bi bili isti. Najčešće je dovoljan samo jedan mali detalj poput, osmjeha ili pogleda, da prizove u sjećanje svu dobrotu, ljubav i prijateljstvo kojima je oplemenila naše živote.

Spomen kartice i zahvalnice trajni su podsjetnik na osobe koje više nisu s nama i na trag koji su ostavile u našim životima. Kreirate ih upravo Vi, izborom fotografije te popratnim tekstom, prigodnim stihom i citatom koji će najbolje opisati pokojnika od kojeg ste se zauvijek oprostili.

Takvu trajnu uspomenu lijepo je pokloniti svima koji su pokojnika poznavali, dok su zahvalnice namijenjene onima koji su u najtežim trenucima bili uz Vas. Možete ih osobno uručiti na pogrebu, karminama, komemoraciji ili na misi zadušnici, ali i imati kod kuće kako biste ih podijelili prijateljima i znancima koji dođu izraziti sućut nakon pogreba. Zbog praktičnog formata moguće ih je poslati ih i poštom onima koji nisu bili u mogućnosti prisustvovati ispraćaju.

Veliki izbor spomen kartica i zahvalnica nalazi se u našoj ponudi. Izaberite onu koja najviše osobnosti pokojnika, dodajte joj sliku ili više njih te tekstualni sadržaj.